Harriet Marseille: Hartcoherentie/Heartsmarts

Mijn passie ligt in het inspireren van mensen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Via gerichte aandacht en naar binnen gerichte oefeningen, via verhalen, filmpjes, humor, spelletjes; het kan op vele manieren. Maar altijd werk ik vanuit de verbinding van hart tot hart.Harriet Marseille

In mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling gebruik ik al jaren het instrument hartcoherentie. Vanaf 2010 ben ik me speciaal op hartcoherentie bij kinderen gaan richten, via Leren met je hart. Want veel kinderen hebben een simpele maar effectieve methode nodig om weer lekker in hun vel te zitten. Kinderen leren de methode meestal snel aan en als ze de techniek eenmaal doorhebben en zich bewust zijn van het belang ervan, hebben ze een middel in handen waar ze hun leven lang plezier van zullen ervaren.

Bij HeartMath Benelux heb ik een licentie gehaald om de HeartMath programma’s voor onderwijs en jeugdzorg te mogen gebruiken. Dit doe ik zowel binnen scholen als daarbuiten, zowel groepsgewijs als individueel, zowel voor de kinderen als voor de leerkrachten.

Deze  programma’s, die in Amerika al jaren effectief blijken te zijn voor het beter functioneren op cognitief en sociaal emotioneel niveau, zijn in Nederland nog relatief nieuw. De resultaten zijn inmiddels ook in Nederland al veelbelovend.

Contactgegevens: harriet@lelievita.nl, 070-3276697 (of b.g.g. 06-38193775)

Kijk voor meer informatie op www.lerenmetjehart.net

of op www.heartmathbenelux.com