Maaike Frankena: diverse trainingen basisschool

Diverse trainingen basisonderwijs

Mijn passie is altijd geweest om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. In mijn werk als kinder-tiener-en jongerenwerker gaf ik ook al diverse trainingen op basisscholen in Den Haag. Na 15 jaar welzijnswerk vond ik het tijd om hier verder mijn eigen vorm aan te gaan geven en mij te gaan concentreren op het geven van trainingen op scholen, tijdens en na schooltijd.

Sociale vaardigheidstraining Den Haag
Durf jij?

Sinds 2009 is dat mijn volledige werk, ik geef verschillende soorten trainingen; kleuter-,kinder-, en tieneryoga. Sociale vaardigheidstrainingen die bij mij de titel delen; “Weten wie je bent, weten wat je kan”. Toegesneden op de problemen en ontwikkelingen die spelen in de klas.

Daarnaast geef ik de training kinderen leren elkaar masseren in de klas, soms onderlinge kindermassage genoemd. Hier maak ik gebruik van mijn opleiding tot Holistisch kindermassage-coach en Holistisch Massagetherapeut.

In al mijn trainingen sluit ik aan bij de leefwereld van kinderen, wat speelt daar, wat vinden ze moeilijk, wat kunnen ze al en wat kunnen ze beter? Dankzij mijn achtergrond en mijn brede  spectrum aan trainingen die ik geef kan ik kinderen op allerlei niveaus aanspreken; denken, gevoel, inzicht en ervaren. Het allerbelangrijkste is, denk ik, dat ik lesgeven enorm leuk vind. Kinderen blijven stimuleren om het beste uit zichzelf te halen, de bekende smoesjes geduldig aanhoren en doorheen prikken. En dan doorgaan, wat kan je beter?

Contact: Maaike Frankena, Praktijk Twee Handen. www.tweehanden.nl
maaike@lefkracht.nl
Telnr. 06-22241171